Alexandra Mănăilă


Invitatul acestei emisiuni este Dorel Dulău, directorul general al Casei județene de Asigurări de Sănătate Bihor, jurist specialist în management sanitar care prezintă situația pacienților cu boli rare din județ, dar și serviciile medicale pe care le oferă bihorenilor și românilor din alte 5 județe.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


Invitata emisiunii Ecou este dna Mariana Marcu, purtătorul de cuvânt al Casei județene Timiș de Asigurări de Sănătate care va prezenta situația pacienților cu boli rare din acest județ.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


În cea de-a treia emisiune Ecou, special creată în cadrul Proiectului ECOU – Educație în comunitate pentru organizarea și urmărirea pacienților cu boli rare, proiect care face parte din Programul Provocări în sănătatea publică la nivel european EEA Grants 2014-2021, o avem invitată pe dna dr. Kalliope Silberberg de la Direcția de Sănătate Publică a județului Timiș, care povestește despre problemele cu care se confruntă pacienții cu boli rare din județul Timiș, împărtășind din experiența personală cu mama sa, care suferă de o boală rară.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


În această emisiune este invitată Violeta Milaș, Director executiv DGASPC Sălaj, care vorbește despre problemele reale cu care se confruntă pacienții cu boli rare din acest județ și despre nevoile acestora de servicii sociale și de recuperare.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


Radio Noro lansează începând de azi emisiunea Ecou, creată în cadrul Proiectului ECOU – Educație în comunitate pentru organizarea și urmărirea pacienților cu boli rare, proiect care face parte din Programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european EEA Grants 2014-2021”. În cadrul acestei emisiuni, veți afla care sunt problemele reale cu care se confruntă pacienții cu boli rare din diferite județe ale țării de la reprezentanții autorităților locale. Invitata primei emisiuni este dr. Ligia Marincaș, directorul DSP Sălaj.

Realizator: Alexandra Mănăilă