Povestea săptămânii

Data Title Autor Fișier audio OFFLINE Conţinut
23 mai 2017, ora 13:00 - Povestea Saptamanii- Leon Roxana Alexandra Toporan

Povestea săptămânii - SPW Madalina Toporan Alexandra


Mama Madalinei a trecut prin perioade grele in ceea ce ii priveste copilul, insa datorita dorintei de a fi alaturi de fiica ei a facut tot ce a fost necesar pentru ea. Madalaina ne-a povestit despre lucrurile care ii plac ei cel mai mult si cum isi petrece o zi din viata.

Interviu cu Bolos Geta Toporan Alexandra 2017-04-25-PS.mp3

Geta este o domnișoara care deși este afectată de o boala, împreuna cu mama ei reușește sa aibă un program stabilit pentru a realiza toate activitățile care ii plac și in același timp care o ajuta in dezvoltarea ei persoanala. Ii place sa asculte muzica și sa gătească, iar timpul petrecut alături de prietenele ei o relaxează

Interviu cu Dudu Maria Valentina (SM) Toporan Alexandra 2017-04-18-PS.mp3

Dudu Maria Valentina, a fost diagnosticata in 2011 la 25 de ani cu SM (Scleroza multipla), o boala autoimuna. A intrat in programul national pentru tratament pentru a putea sa se mentina.

Interviu cu Ivan Mariana Toporan Alexandra 2017-04-11-PS.mp3

Doamna Mariana a fost diagnosticata in anul 1994, de atunci si pana acuma se lupta cu scleroza multipla si desi a avut multe provocari de-a lungul vietii a reusit sa faca fata si sa incerce pe cat posibil sa isi traiasca viata.

Inverviu cu Florina Valceneanu - Sindrom Albright Toporan Alexandra 2017-04-04-PS.mp3

Interviu cu Florina Valceneanu - Doamna Florina este diagnosticata cu Sindromul Mccune Albright - un sindrom care afecteaza atat la nivel osos endocrinologic si petele "Cafe au lait". Desi a primit diagnosticul tarziu, a reusit sa isi continue viata si sa nu se dea batuta.

Interviu cu Vinter Alexandru - PKU Toporan Alexandra 2017-03-28-PS.mp3

Interviu cu Vinter Alexandru - PKU

Interviu cu Lazaroiu Andreea Loredana Toporan Alexandra 2017-03-21-PS.mp3

Andreea ne povesteste despre boala ei, un sindrom rar, care ia afectat viata. Cu toate acestea ea a reusit sa treaca peste obstacolele vietii si continua sa isi indeplineasca pe cat posibil toate activitatiile zilnice.

Va invitam sa o ascultati si sa descoperiti cum este sa fii un om rar.

Interviu cu Morosanu Alexandra Toporan Alexandra 2017-03-14-PS.mp3

Interviu cu Morosanu Alexandra care sufera de Porfilia  Acuta, o boala rara. Vom afla cum a fost diagnosticata si, mai ales, vom afla despre modul in care isi cauta un loc in sistemul sanitar din Romania si despre faptul ca inca nu a gasit un specialist care sa isi doreasca sa o sprijine in acest traseu, extrem de dificil. 

Interviu cu Adriana Harja - Miastenia Gravis Toporan Alexandra 2017-03-07-PS.mp3

Adriana Harja este o femeie care desi a avut mult de suferit din cauza boli sa ambitionat datorita mami sale sa mearga mai departe, iar in ziua de azi este voluntara la Asociatia Miastenia Gravis din Bucuresti unde este alaturi de alti pacienti care au nevoie de indrumare si de discuti.