Alexandra Mănăilă


Continuăm povestea muzicii anilor ’’80 cu două formații care ne-au încântat cu hiturile lor. Vom reasculta melodii de top cum sunt Don't You Forget About Me, Life In A Day (Simple Minds) și “True” sau “Through the Barricades” ale Spandau Ballet.

Realizator: Alexandra Mănăilă


Alexandra Mănăilă


Continuăm serialul sonor dedicat anilor 80, anii de glorie ai muzicii disco, cu două formații, OMD și Ultravox. Vom reasculta hituri celebre cum ar fi "Electricity", "Souvenir", "Maid Of Orleans" sau "Dancing With Tears In My Eyes", "Vienna","Sleepwalk" și altele.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


Neil Tennant și Chris Lowe, pe scurt Pet Shop Boys. Duo-ul a navigat în peisajul în continuă schimbare al dance-pop-ului modern cu grație și inteligență, trecând cu ușurință de la muzica disco la muzica house, la un pop-synth melodic cu versuri pline de înțelesuri, fără a-și pierde stilul distinctiv de-a lungul anilor. Vom reasculta marile lor hituri  cum ar fi „Always on My Mind”, „It's a Sin” sau „Go West”.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


În această emisiune as vrea sa vă prezint câteva informații despre lansarea documentarului „Creația pentru suflători a lui Dinu Lipatti”, parte a proiectului Lipatti 100%, realizat de Asociația Ars Ventus și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național – AFCN, dar vă propun să și ascultăm Dinu Lipatti, un compozitor excepțional, un pianist talentat care a avut un destin fatal.

Realizator: Alexandra Mănăilă


Alexandra Mănăilă


În această emisiune continuăm serialul dedicat muzicii anilor ’’80 cu o cântăreață de muzică pop extrem de populară la acea vreme.  Sandra a fost considerată la un moment dat echivalentul german al Madonnei din America. Vom vorbi despre relația ei cu românul Michael Crețu și bineînțeles și despre Enigma, un proiect la care cei doi au contribuit și au invadat topurile internaționale cu piese care sunt ascultate până în zilele noastre.

Realizator: Alexandra Mănăilă


Alexandra Mănăilă


În această emisiune prezentăm efectele muzicii asupra hipertensiunii arteriale, în condițiile în care la nivel mondial această boală afectează aproape 1.4 miliarde de hipertensivi și ucide peste 10 milioane de decese anual. As. univ. dr. Alexandru Cotoban, medic specialist cardiolog la Spitalul Universitar de Urgență București, invitatul acestei emisiuni vă spune ce rol joacă muzica în reglarea tensiunii arteriale și vă oferă câteva sfaturi utile în vremea pandemiei de COVID-19 pentru a vă menține sănătoși.

Realizator: Alexandra Mănăilă


Alexandra Mănăilă


Continuăm în aceasta emisiune seria dedicată muzicii disco a anilor “80 cu două adevarate dive ale muzicii disco, Kim Wilde și Nena. Ne vom reaminti de hituri celebre cum sunt „Kids in America”, „You Keep Me Hangin'On”, „99 Luftballons” și altele.

Realizator: Alexandra Mănăilă


Alexandra Mănăilă


Continuăm în aceasta emisiune seria dedicată muzicii disco a anilor “80 cu o trupa celebră în epocă, Modern Talking. Ne vom reaminti de hituri celebre cum sunt „You're My Heart, You're My Soul”, „Cheri Cheri Lady”,  sau „Brother Louie, melodii care au trecut proba timpului.

Realizator: Alexandra Mănăilă


Alexandra Mănăilă


Continuăm în aceasta emisiune seria dedicată muzicii disco a anilor “80 cu două formații ce au devenit legendă: Eurytmics și Duran Duran. Ne vom reaminti de hituri celebre cum sunt “Sweet Dreams”, Here Comes the Rain Again”, „Love Is a Stranger” sau „Notoriuos, melodii intrate deja în istoria muzicii anilor ’’80. 

Realizator: Alexandra Mănăilă


Alexandra Mănăilă


În această emisiune continuăm seria dedicată muzicii disco a anilor “80 cu Erasure, Falco și Gazebo. Ne vom reaminti de hituri celebre cum sunt “Chains of Love”, A Little Respect”, „Rock Me Amadeus”” sau „I Like Chopin, melodii care speram să vă facă plăcere să le ascultați și să vă stârnească amintiri plăcute celor care ați copilărit cu ele.

Realizator Alexandra Mănăilă