Meloterapia

Alexandra Mănăilă


Muzica este terapie pentru suflet. Felul în care te poți identifica cu versurile, modul în care îți poți asuma emoțiile și energia pe care aceasta o transmite sunt unice. Indiferent dacă ai trăit, te-ai îndrăgostit, te-ai distrat și te-ai bucurat în anii 80, 90 sau în 2000, la diMANSIONS, la  Hit Music Festival vei găsi artiști și melodii ce te vor face să călătorești în timp.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


În cadrul acestei emisiuni vom vorbi despre îndrăgitul violonist și compozitor Edvin Marton, care se întoarce pe scena Sălii Palatului din București, alături de orchestra sa, cu un nou show intitulat The RockSymphony. Pe 16 mai 2019, în cadrul concertului de la Sala Palatului, Edvin Marton va interpreta celebre melodii rock cu faimoasa vioară Stradivarius Ex Auer, evaluată la 7 milioane de dolari.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


În cadrul emisiunii  veți afla despre evenimentele muzicale generate de Orchestra Românã de Tineret în luna mai, dar și despre EUROPAfest, care va aduce 10 zile de jazz, blues, pop și clasic în București și Sibiu.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


În cadrul emisiunii veți putea  afla care sunt tradițiile de Paște în 8 zone din România și care este mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei de Sărbătoarea Învierii Domnului.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


Trei titani ai muzicii clasice vor putea fi auziți într-un singur recital. Cine sunt Cristina Anghelescu și pianistul Mihai Ungureanu și ce anume se încumetă să intrepreteze într-un program Mozart/Beethoven/Brahms, pe care-l vor prezenta la Sala Radio, aflați în cadrul emisiunii.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra MănăilăRecviemul German a fost compus de Brahms între 1865 și 1868, după două mari pierderi din viața sa: mama sa și bunul său prieten, celebrul compozitor și pianist Robert Schumann. Cea mai lungă creație a lui Brahms a avut premiera absolută, într-o Vinerea Mare, la Catedrala din Bremen, cu Brahms însuși ca dirijor. Mai multe detalii despre această lucrare și despre un concert care va avea loc în Vinerea Mare aflați în cadrul emisiunii.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


În Săptămâna Floriilor, mai precis miercuri, 17 aprilie (19.00) - la Sala Radio aveți șansa de a asculta unul dintre cele mai cunoscute recviemuri din toate timpurile: celebrul Recviem în re minor semnat de MOZART, în interpretarea Orchestrei de Cameră Radio, dirijate de CIPRIAN MARINESCU. Mai multe detalii despre cei care se incumeta sa-l interpreteze, aflati in cadrul emisiunii.

Realizator: Alexandra Manaila

Alexandra Mănăilă


Bryan Ferry, considerat un exemplu de rafinament vestimentar, a recunoscut că a fost întotdeauna interesat de modă și de imaginea sa. Vocalistul și principalul textier al formației Roxy Music este considerat a fi un adevărat ,,James Bond al muzicii rock'n'roll". Mai multe despre el și muzica sa, aflați în cadrul emisiunii.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


Un nou concert de excepție inspirat de povestea Hărții Valahiei de la 1789 va aduce în fața publicului șase clarinete, susținut de cunoscutul ansamblu Clarino, singurul ansamblu consacrat clarinetului din România.

Realizator: Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă


Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei revine în România, pentru al treilea an consecutiv, cu un concert live de excepție! Interpret, compozitor și textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de succes în Australia, SUA, Europa sau Israel. De data această starul muzicii grecești va susține două concrete la Sala Palatului din București, pe 28 și 29 martie 2019, de la ora 20.00. Toate detaliile spectacolului le veți afla în cadrul emisiunii.

Realizator: Alexandra Mănăilă