Data Title Autor Fișier audio OFFLINE Conţinut
Meloterapia 234 - Piano Star în București! Alexandra Mănăilă

Asculta emisiunea aici


Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sălaj  -  CJRAE Almasi Zsuzsa 2016-10-23, servicii de suport.mp3

Emisiune despre Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sălaj  -  CJRAE, o unitate conexa a învatamântului preuniversitar, subordonata Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si coordonata de Inspectoratul Scolar Judetean Salaj. Invitata emisiunii este doamna Adina Mesaroş, profesor psihopedagog, coordonatorul Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Sălaj.

Interviu cu Diana Hanga Almasi Zsuzsa 2016-10-16, servicii de suport omv.mp3

Emisiune despre o activitate specială a Asociației Prader Willi din România, prin care oferă activități, servicii de integrare în comunitate pentru copiii, beneficiari ai Centrului de zi NoRo. Invitata noastră la emisiunea Servicii de suport, este Diana Hanga, psihopedagog la Centrul NoRo.

Direcția de Sănătate Publică Sălaj - asistenții medicali comunitari Almasi Zsuzsa 2016-10-09, servicii de suport dsp salaj.mp3

Azi vom vorbi despre Direcția de Sănătate Publică Sălaj, despre asistenții medicali comunitari și despre modul în care aceștia pot fi folos de persoane afectate de boli rare. Doamna Dr. Ligia Marincaș, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Sălaj a fost alături de noi, să ne ofere informații despre această activitate.

Asociația SM SPEROMAX Alba Almasi Zsuzsa 2016-10-02, servicii de suport.mp3

La emisiunea Servicii de suport, îl avem ca invitat pe dl. Dragoș Zaharia, președintele asociației SM SPEROMAX Alba, care nu demult a câștigat la prima ediție a Galei Copac premiul juriului pentru cel mai bun lider al unui ONG. Asociația are ca scop creşterea calităţii vieţii în rândul persoanelor  afectate de Scleroză Multiplă și are servicii pentru persoane afectate de Scleroză Multiplă în județul Alba.

Interviu cu Dorina Baboș Almasi Zsuzsa, Dorica Dan 2016-09-25, servicii de suport.mp3

În această emisiune vorbim despre Directia de Asistenta Sociala Comunitara Zalau (DASC), care este serviciul public de asistenta sociala, aflat in subordinea Primariei Municipiului Zalau. Colega noastră Dorica Dan a vorbit cu doamna Dorina Babos, directorul executiv al Direcției, pentru a afla mai multe informații despre activitatea lor.

Interviu cu Acaralitei Maria Almasi Zsuzsa 2016-09-18-o12, servicii de suport cu almasi zsuzsa.mp3