Parinti si copii

Data Title Autor Fișier audio OFFLINE Conţinut
Parinti si copii 4 – Ingrijirea copiilor cu hemofilie Alexandra Mănăilă Parinti & Copii - 4

In aceasta editie a emisiunii Parinti si copii vorbim despre copiii cu hemofilie cu dr. Cristina Blag, medic primar pediatru si specialist in hematologie si oncologie pediatrica la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj Napoca. În România, sunt aproximativ 450 de copii care suferă de hemofilie, dintre care 160 prezintă forme severe ale bolii. Din anul 2014 si in tara noastra copii cu forma severa de boala beneficiaza de profilaxie.

Parinti si copii 3 – Adolescentii cu hemofilie Alexandra Mănăilă Parinti & Copii - 3

Parinti si copii 3– Adolescentii cu hemofilie

In aceasta editie a emisiunii Parinti si copii vom vorbi despre managementul adolescentilor cu hemofilie. Invitata emisiunii este  dr. Cristina Truica, medicul sef al sectiei de hematologie a Spitalului judetean de urgenta dr. Constantin Opris, din Baia Mare. Dr. Truica trateaza bolnavi de hemofilie din anul 1995, iar in prezent din cei 54 de pacienti din sectia sa: 7 urmeaza tratament profilactic, 3 sunt pe studiu clinic, iar 21 au varste pana la 32 ani. 

Realizator: Alexandra Manaila 

Parinti si copii Alexandra Mănăilă Parinti & Copii - 2

Parinti si copii – Familia Crainea a lasat Romania pentru a-si trata baietelul cu hemofilie in Suedia

Intervenție timpurie în contextul dizabilitatii Darko Hortensia Emese 2016-10-01, parintii si copii.mp3

Sunteți  invitați azi, 1 octombrie 2016, ora 14:00 să ascultați partea a II-a a emisiunii "Intervenție timpurie în contextul dizabilitatii". Emisiune realizată de Darko Hortensia Emese, psihopedagog Centrul Noro. 
Emisiunea se repetă de la ora 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00.